COVID-19

Hotel the Wigwam RICHTLIJNEN        

  • Bij milde verkoudheidsklachten (niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten) of koorts blijven we thuis.
  • We houden 1,5 meter afstand, schudden geen handen en we spreken elkaar hier op aan als dit niet gebeurt.
  • We wassen regelmatig onze handen, hoesten en niezen aan de binnenkant van onze elleboog en gebruiken papieren zakdoekjes om de neus te snuiten.
  • Om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en gasten te kunnen waarborgen, dienen te allen tijde de aanwijzingen van het hotelmanagement opgevolgd te worden.

Aanvullende richtlijnen

  • Desinfecteer uw handen bij ieder bezoek aan de receptie/hotelbar/restaurant.
  • Het reinigen van de kamer en/of het verhelpen van een technisch mankement, is enkel toegestaan als de gast niet aanwezig is op de kamer.
  • Het is niet toegestaan om met meer dan 1 gezin gebruik te maken van de lift. In het trappenhuis dient men elkaar voorrang te verlenen om voldoende afstand te bewaren.
  • De inrichting van het restaurant is aangepast om de veiligheid te kunnen garanderen.    Dit betekent dat onze tafels minstens anderhalve meter uit elkaar staan. Gasten die een gezamenlijk huishouden vormen en tweetallen kunnen aan 1 tafel plaats nemen.
  • Gebruikmaken van de openbare toiletten, die aanwezig zijn op de begane grond, zoveel mogelijk beperken. Gasten dienen de sanitaire voorzieningen op eigen hotelkamer te gebruiken.
  • Er wordt in de openbare ruimtes gebruik gemaakt van vloerstickers. Hierdoor is direct duidelijk of er voldoende afstand gehouden kan worden/wordt.
  • Op diverse punten in het hotel (lobby, restaurant, gangen, etc.) zijn desinfectiepunten neergezet. Hierdoor kunnen zowel medewerkers als gasten de handen desinfecteren.
  • Bij de receptie wordt u geacht 1,5 meter afstand te houden.

Ontbijt

  • Het ontbijt wordt aangeboden in twee rondes van 1 uur. Van 8.30-9.30 uur en van 9.30-10.30 uur. Het is verplicht bij het inchecken een tafel te reserveren voor het gewenste tijdsblok. Graag afstand houden en per buffetstation 1 persoon of 1 huishouden gelijktijdig.

 Diner 

  • Tijdens uw verblijf is het mogelijk om te dineren in ons restaurant. Wij serveren een 3-gangen keuzemenu. Het diner wordt opgedeeld in twee rondes: 17.45-19.00 uur of 19.00-20.15 uur. Het is verplicht bij het inchecken een tafel te reserveren voor het gewenste tijdsblok.